Over ons

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan! 

Aangenaam

De ondernemer achter de Verfspuitspecialist: Eric Jongsma
Eric is een man van de praktijk en een aanpakker, houdt van het vak, leuke mensen om zich heen en duidelijke afspraken. ‘ik vindt het fantastisch wanneer klanten zo tevreden zijn met de behaalde resultaten dat zij ons aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Dat is de kracht en het succes van lokaal ondernemerschap’.

Durf en ervaring

Het spuiten van muurverven en lakken is een kunst die slechts geperfectioneerd wordt door het spuiten van duizenden vierkante meters en veel durf. Vele variabelen spelen een rol; afplakmaterialen en afplaktechniek, welke spuitapparatuur, welke spuitdruk, welk product, welke verdunning, welke temperatuur, welke spuitopening en tenslotte uiteraard de spuittechniek van de spuiter zelf. Onze vakmensen hebben zich deze kennis en kunst over de jaren meester gemaakt en leveren daardoor super strak spuitwerk.

Ervaring & Energie

Onze medewerkers zijn zonder uitzondering ervaren mensen met oog voor detail en hart voor het vak. We hebben een gezonde mix van oude rotten in het vak tot startende schilders. Een mooie combinatie van ervaring en energie. Zonder uitzondering zijn onze medewerkers ook vooral leuke en nieuwsgierige mensen. Leuk om in een team mee samen te werken, en ook leuk voor de klanten om een kop koffie mee te drinken tijdens de pauze.

Vastgoedonderhoud

Uiteraard leveren wij al sinds 2009 traditioneel buiten en binnen schilderwerk in Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Tynaarlo en omstreken, onder de naam Verfprofessioneel. Wij hebben 2 hoogwerkers en voldoende steigermateriaal om elke woning en klein bedrijfspand te kunnen onderhouden.

Eric H. Jongsma

Ga je een nieuw huis bouwen, verhuizen of uitbouwen?

Laat uw interieur spuiten, vele tevreden klanten gingen u voor!

Meer weten?

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk onze filmpjes van eerdere projecten via onze youtube kanaal.