Keuken renoveren

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan! 

Keuken spuiten / renoveren

In samenwerking met een meubelspuiterij renoveren wij veel keukens voor onze klanten. Voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken heeft u dan een compleet nieuw aangezicht van uw keuken.

De demontabele delen van uw keuken worden gehaald en gebracht en in de meubelspuiterij gespoten op de gewenste kleur, terwijl wij de vaste delen ter plekke voorzien van een nieuw aangezicht. Wanneer dan de gespoten delen worden teruggeplaatst is uw keuken weer als nieuw!

Keuken achterwand voorzien van harde reinigbare coating

Dit is een mooi alternatief voor een saaie plaat achter uw keuken. Wij voorzien de gestucte muur van een primer en een harde coating op de door u gewenste kleur. Een prachtig en duurzame achterwand voor uw kookactiviteiten is het resultaat. U kunt naar hartenlust spetteren tijdens het koken, met een doekje veegt u alles er zo weer af. Deze coating is uiteraard ook geschikt voor de muren naast uw vaatwasser of afvalbak.

Keuken achterwand voorzien van een glasplaat op kleur

Uw achterwand voorzien van een esthetische, duurzame en goed reinigbare laag? Dan is een glazen achterwand voor u een mooie oplossing. Wij meten de achterwand in, inclusief de uitsparingen voor eventuele stopcontacten. U besluit zelf welke kleur de glasplaat wordt. Enkele weken later plaatsen wij binnen een paar uurtjes de glasplaat bij u in de keuken en heeft u een prachtige strakke en harde achterwand. Bijkomend voordeel van een glasplaat is dat u verontreiniging nauwelijks waarneemt.

Foto’s

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan!